Приятели на „Красиво Дръзко Момиче“ (PrettySassyGirl), приключи и 2. Тур на играта. До няколко дни ще изтеглим победителя в него.
Продължаваме с последния 3-ти Тур.

Както знаете, Играта носи името „Екстра 3х3х3 – Reloaded“,  тъй като към всяка книга, ще подарим и по 1 списание „Underground„, което да подарите на Ваш приятел. 🙂

В Играта може да участват всички пълнолетни лица, които приемат и са изпълнили следните

Условия :

  1. Да харесат страницата на PrettySassyGirl във Фейсбук! (ако все още не са го направили, досега)
  2. Да споделят публично Публикацията от Фейсбук страницата ни в своя Профил, с хештаг #PrettySassyGirl и текст подарява книги.
  3. Да посетите тази страница и да копирате случайния цитат от книгата, която е Награда в този 3. тур, а именно „Мръсните тайни на бялата мафия в България“ (най-долу, в края на статията). (1 цитат, може да се използва само веднъж и от 1 участник. Ако го има 2 (или повече) пъти, ще се брои, за този, който го е публикувал по-рано)
  4. И да го добавите като  коментар под същата публикация във Фейсбук страницата ни с надпис „Участвам в 3. Тур на играта. Списанието ще подаря на “ и тагнете(отбележите) свой приятел на който бихте подарили Списанието.
  5. НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ: Ако желаете, може да дадете своя глас, ако не сте го направили, за една от трите книги, които подаряваме, от ТУК(A Н К Е Т А)

Срокът  в този последен 3. Тур и Наградата е:

01.12.2019 – 31.12.2019 г. – Книгата „Мръсните тайни на бялата мафия в България“ на Ина Захариева.

Победителят ще бъде определен, до 3 дни след края му (след проверка за изпълнени всички Условия, описани на тази страница и ТУК), чрез Жребий  и обявен във Фейсбук страницата ни и в сайта.
Спечелилият, се съгласява името му (и линк към Фейсбук профила) да бъдат ползвани от Сайта PrettySassyGirl.comФейсбук страницата) при обявяване на Победителя. Ще се радваме, ако споделите с Нас и снимка с получения подарък. Както и отзиви за книгата.

Повече информация за всяка от книгите, може да прочетете ТУК:

  1. „В голямата игра“
  2. „Кървава власт“
  3. „Мръсните тайни на бялата мафия в България“

3.ти Тур на Играта „ Extra 3х3х3 – Reloaded“ нека се ПРЕЗАРЕДИ Сега! Успех на всички!

Случаен цитат от книгата (копирай и добави като Коментар под поста във Фейсбук):

Незаконната търговия се улеснява…

Loading