Децата са далечната мечта,

те скоро в своя път ще полетят,

децата радостта са на света,

звездица крие всяко в свойта гръд.

Петя Дубарова, из сборника „Лястовица“

Хотел Astor Garden, ювелирен бранд „Belissima Mаrry Me“ и Фондация „Искам бебе“ се обединяват в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми, организирайки първото по рода си коктейлно събитие в хотел Астор Гарден на 19.12.2019г. от 19.00 часа.

Гости на събитието ще бъдат специално подбрани лица от най-различни сфери на обществения живот на Варна и Варненска област, избрали да бъдат официални и неофициални благодетели във времето на каузи като нашата. Вечерта ще събере хора с различни професионални и лични интереси, но обединени от любовта към живота и нуждата да правят добро.

По време на коктейлната вечер гостите ще се насладят на едни от най-модерните, но и традиционни италиански ювелийрни марки, премиерно предстaвени за Варна по време на събитието.

Поздравяваща с „Добре дошли!“ напитка ще Ви очаква преди началото на вечерта, а откриването на специално подбраните за събитието колекции ще бъде отбелязано от Петина Янева , собственик на „Belissima Mаrry Me“ с приветстващи думи.

Ще имате възможността да се запознаете с най-емблематичната бижутерийна марка, свързана с каузата «10 % по-близо до мечтата за дете» – leBebé Gioielli. Най-емоционалният италиански бранд се фокусира се изцяло върху света на семейството, който свят започва с вълнението на бременната жена, преминава през емоцията на вече дарилата живот майка, радва се на жизнерадостния свят на щастливото дете и отбелязва гордостта на мъжа, станал баща и заслужил званието «татко».

Емоцията на семейството ще бъде последвана от потапяне в света на една от най-значимите италиански фамилии, оставили своя отпечатък не само в историята на Италия, но и в световната култура и политическа сцена. Днес тази фамилия популяризира италианския дизайн и оставя следа и в света на бижутата и аксесоарите със своята марка часовници, отличаващи се с уникален и единствен по рода си дизайн. Colonna Orologi ще има своята премиера за цяла България специално за Вас по време на благотворителния коктейл : «10% по-близо до мечтата за дете».

Ще завъртим колелото на времето още малко назад, дори преди фамилия Колонна, пренасяйки госитите на вечерта в романтизма на викторианската епоха и уникалнaта красота на ръчно направените камеи от неповторимите Cameo Italiano. Ще разкажем как се ражда това изкуство и ще покажем пътя на една камеа от морските дълбини до червения килим в Кан като аксесоар на актрисата Кейт Бланшет.

И за да не забравяме вълшебното време на Коледните празници, което винаги успява да ни обедини и да ни направи по-съпричастни към каузи като нашата, избрахме един много специален за нас бранд. Той съчетава мода и вяра в уникални ювелирни изделия, напомняйки ни, че любовта, състраданието, милостта и добротата са винаги въпрос на избор. Втора премиера за Варна в рамките на коктейлната вечер и специално за гостите на “Belissima Mаrry Me” и хотел Astor Garden, e тоталният ювелирен хит, представен вече по целия свят в повече от 1200 магазина – AMEN.

За да сме сигурни, че вечерта ще остане в спомените преди всичко като уникална симбиозна между емоция и изкуство, BELLISIMA MАRRY ME е подготвила изненади от няколко ювелирни гиганта: Carrera y Carrera, Utopia, Roberto Coin.

Специален акцент на събитието ще бъде представянето на аксесоари от колекцията на Tonino Lamborghini.

Ще имате възможността да се запознаете и с единствената по рода си марка вино под шапката на Tonino Lamborghini – Villa Oppi, чиято традиция започва в далечната 1524 г. в земите на някогашната римска империя.

Използваме възможността да изкажем искрената си благодарност за подкрепата и съпричастността към каузата «10% по-близо до мечтата за дете» на BELISSIMA MАRRY ME и Фондация „Искам бебе“!

Сигурни сме, че заедно можем повече и скоро нашето малко чудо ще е реалност!

Нека тази Коледа ние сбъднем мечтата за дете на поне едно семейство!

Бихме искали да гарантираме конфиденциалността на тези от вас, които не биха искали да става публично присъствието им по време на коктейла или помощта им за каузата. Снимките по време на събитието ще се правят единствено на специално обособени за целта места и след изричното Ви съгласие.

Loading