Caribi Bar и Модна Агенция „Идея Прима“ представиха – „Мис и Мистър Български ТОП лица“ 2019. Финалът!

За 4-та поредна година най- добрия спортно развлекателният Bar CARIBI  в морската столица – Варна бе домакин на националния конкурс „Мис и Мистър Български ТОП Лица Варна 2019. Модният пърформанс Български топ лица Варна присъства в културния и нощен живот на града около две декади.

Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“. Интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.  Журито, което гласува по шестобална система доказа, че това шоу Български топ лица не е игра с белязани карти.

Събитието бе финален етап на изявите на МА „Идея Прима“, в което взеха участие около 40 града и курортни комплекси.  Български топ лица  е една визуална симбиоза от ударна доза адреналин, класа, стил и усещане за европейско забавление.

Съревнованието по красота премина в три кръга – бански облекла, официални тоалети и специален кръг в който участниците демонстрираха своите таланти.

Победили в столичното събитие станаха Катерина Стоилова и Пламен Атанасов (еквилибристът от Трети тур) II-ро място Веси Иванова (бел.авт. изпълнила фолклорна песен в Трети тур) и Али Алиев. III-то място: Михаела Иванова и Павел Николаев (брейкърът от Трети тур). Мис и мистър Медия: Кристина Кулишева и Станимир Майсторов (Жонгльорът с футболна топка от Трети тур).

Призьорите бяха наградени от Топ-модела Стели Димитрова и модния специалист и лайфстайл PR – Десо Димитров. Водещ на модното събитие бе отново фронтмена на агенцията – организатор  Димитър Увалиев, който получи плакет и грамота за цялостен принос в развитието на модния бизнес от създателя на първия частен музикален фестивал във страната „Откритие“ и лицензиянт на конкурсите „Мистър България“ и „Мис и Мистър Туризъм България“ – Доно Цветков.

Ще имате възможност да гледате събиетието скоро по телевия „Варна“.

Loading