Приятели на „Красиво Дръзко Момиче“ (PrettySassyGirl), след няколкомесечна почивка, отново  стартираме играта, за всички наши последователи на Фейсбук страницата ни
и обичащи четенето.

В 3 последователни игри, всяка с продължителност, този път от 1 месец, ще раздадем отново същите 3 книги, предоставени отново от българския писател Веселин Стаменов. Затова и Играта носи името „Екстра 3х3х3 – Reloaded“. Защо има „Екстра“? – Защото към всяка книга, ще подарим и по 1 списание „Underground„, което да подарите на Ваш приятел.

В нашата игра (за всеки Тур) може да участват всички пълнолетни лица, които приемат и са изпълнили следните

Условия :

  1. Да харесат страницата на PrettySassyGirl във Фейсбук! (ако все още не са го направили, досега)
  2. Да споделят публично Публикацията от Фейсбук страницата ни в своя Профил, с хештаг #PrettySassyGirl и текст подарява книги.
  3. Да посетите тази страница и да копирате случайния цитат от книгата (най-долу, в края на статията), която подаряваме. (1 цитат, може да се използва само веднъж и от 1 участник. Ако го има 2 (или повече) пъти, ще се брои, за този, който го е публикувал по-рано)
  4. И да го добавите като  коментар под същата публикация във Фейсбук страницата ни с надпис „Участвам в играта. Списанието ще подаря на “ и тагнете(отбележите) свой приятел на който бихте подарили Списанието.
  5. НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ: Ако желаете, може да дадете своя глас, ако не сте го направили, за една от трите книги, които ще подарим, от Т У К (A Н К Е Т А)

Срокът на туровете и книгите-награди са:

1. 01.10.2019 – 31.10.2019 г. – Книгата „В голямата игра“ – с посвещение от Автора Веселин Стаменов.
2. 01.11.2019 – 30.11.2019 г. – Книгата „Кървава власт“ – с автограф от Автора Веселин Стаменов.
3. 01.12.2019 – 31.12.2019 г. – Книгата „Мръсните тайни на бялата мафия в България“ на Ина Захариева.

Победителят във всеки тур ще бъде определен, до 3 дни след края му (след проверка за изпълнени всички Условия, описани Тук), чрез Жребий  и обявен във Фейсбук страницата ни и ТУК. И с който ще се свържем, до 4 дни, след тегленето на Жребия. Наградата ще се изпрати чрез Български пощи(в рамките на България) или до Офис на Еконт(в България).
При неуспех при свързване със спечелилия или непредоставяне на Информация за доставка, ще се тегли Нов жребий.
(Нов жребий ще се тегли и ако победителят не вземе пратката или се откаже от Наградата.)
Спечелилият, се съгласява името му (и линк към Фейсбук профила) да бъдат ползвани от Сайта PrettySassyGirl.comФейсбук страницата) при обявяване на Победителя. Ще се радваме, ако споделите с Нас и снимка с получения подарък. Както и отзиви за книгата.

1 участник, може да спечели само 1 награда в 3-те тура. Ако даден участник бъде изтеглен последователно в два тура, ще се извърши повторно теглене. Така също, даден участник, не може да спечели в 2 последователни игри(напр. в 3.тур на тази игра „Екстра 3х3х3 – Reloaded“ и 1.тур, на Следваща игра)

Повече информация за всяка от книгите, може да прочетете ТУК:

  1. „В голямата игра“
  2. „Кървава власт“
  3. „Мръсните тайни на бялата мафия в България“

1.ви Тур на Играта „ Extra 3х3х3 – Reloaded“ нека се ПРЕЗАРЕДИ Сега! Успех на всички!

Случаен цитат от книгата (копирай и добави като Коментар под поста във Фейсбук):

Фармацевтичният производител е обвинен за подкупи.

Loading