Ето че дойде лятната жега и сега всяка sassy (дръзка) мацка излиза от зимното си прикритие, носейки значително по-оскъдни дрехи и задръжки.

А дали няма да срещнеш подходящия, с когото да прекараш и зимата, разбери от нас с помощта на звездите.

ОВЕН Спортиста/Спасителят на плажа

Хубавото при него е, че ще бъде толкова физически активен в тренировките, колкото и с теб (да, също физически). Двамата прекарвате чудесно времето си заедно, чувствайки се доста секси. Този тип не само открадва всички погледи, но е и много искрен в чувствата си. Директността на твоя нов човек е адски привлекателен на фона на всички онези замислени и чувствителни типове, които не са я проявявали, мислейки, че това ги прави по-специални.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Ти си единствената сред приятелите си, която поема инициативата да не бездействате на плажа, а този спасител тъкмо кръстосва ивицата с приятелите си. Тогава те виждат как помагаш на пияната си приятелка (а тя без да иска връща жеста), докато той се приближава със своя тен и неонов потник, предлагайки заедно да я отнесете до колата ти. Оттам се съгласяваш да я закарате обратно, а след като мисията е изпълнена, се покатерваш до лицето му.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

От средата на юни нещата стават нагорещени, но се охлаждат през август, когато си даваш сметка, че си много по-умната половина и вече не се кефиш на глупавите му шеги. Обективна си, вярваме ти.

ТЕЛЕЦТръпката, която е била винаги тайно влюбена в теб

За човек на логиката като теб е странно, че досега не си разгадала какво е било в ума му през всичкото това време, когато и ти си таяла чувства. Прагматизмът пък не ти е позволявал да рискуваш, докато си се надявала и той да си пада по теб. Добро двойно прикритие, няма що.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Вече се познавате от години, но се засичате на домашен купон, когато сте последните двама будни. Прегръдката ви за лека нощ продължава по-дълго от очакваното. За части от секундата през главата ти минава съмнение, прекъснато от целувка. На сутринта след откритието той пък се чуди как ти не си знаела по-рано, а ти все още асимилираш информацията.

Четете още:

Как можем да манипулираме всеки знак от зодиака

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Слънчево, без значителна облачност занапред. Късметлийка си, че това е стар познайник. Щом пеперудите не са отлетели досега, значи шансовете да пърхат още дълго са големи.

Близнаци: Приключенеца

Ти самата си с приключенски дух, затова и обичаш спонтанността и забавленията навън. Добре знаеш тогава, че лятото е твоето време да намериш хора на същата вълна. А когато се появява той, всеки ден ще бъде различен, както и предпочиташ, защото иначе се отегчаваш бързо. Походите и къмпингът са само да вас – двамата ще имате живот като от Инстаграм, където профилът ти ще се пръска от публикации.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

„Случайна“ среща на бара, където са те довлекли приятели и вече ти е скучно. Той те отървава от извънгабаритния нахалник, който иска да си говори с теб, след което откриваш, че с новия си познат всъщност имате много общо.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Ентусиазмът е в своя пик в началото на лятото, когато не е нужно да премисляш много нещата. Темпото обаче се забавя около август, когато на фронта се проявява типичната за Близнаци нерешителност. Тогава ти е трудно да решиш дали да продължиш с или без него, а каквото и да избереш, пак ще съжаляваш по някое време. Но спокойно – решението ще ти се стори правилно по-нататък.

Рак: По-възрастния

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас са живото доказателство, че любовта няма възрастови граници

Винаги си била емоционално по-стабилната във връзките си и е логично да си привлечена от някой по-голям от теб, който знае кого и кога го иска. Правилният отговор? Теб и то сега. Тайничко ти харесва да излизаш с по-възрастен, защото това гъделичка егото ти, а страхотният секс е бонус. Човекът може и да не е толкова свеж, колкото преди години, но гледай от позитивната страна – годините носят опита. А и той вече знае, че приоритизирането на женското удоволствие в леглото ще се отплати в дългосрочен план.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Засичате се на обикновено място като отсрещното кафене. Отначало не се светваш, докато не поиска директно номера ти.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

През целия сезон при вас е безоблачно. Буреносно може да стане в края на юли, когато те осенява мисълта „Просто някаква гореща тръпка ли съм за теб?“. Да, но и повече от това, така че съмненията са отстранени. И заживявате щастливо…

Лъв: Секси туристът

Лъвицата в теб обича да бъде център на внимание. Какъв по-добър начин да се заобиколиш с такова от далечен гост? Ще ходите цяло лято, отхвърляйки етикетите. Припомняш му го за пореден път, когато той те спомене като своя приятелка, но акцентът му, докато го изрича, е обезоръжаващ. Все пак продължаваш да смазваш веригите мислено.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Забелязваш го на бара отсреща, а след контакта с очи впускаш лъвския си чар в действие. Акцентът, който чуваш, е Изненадата.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Горещо и влажно цяло лято. Малко ти е мъчно в края на сезона, но се утешаваш с мисълта, че вече няма как да не свързва страната точно с теб.

Дева: CEO/ Работохоликът

Като уравновесен човек, привличаш себеподобни. Чувстваш сякаш наистина си срещнала сродната си душа, когато излизаш с такъв човек. Сбогом на споровете с някого, който не разбира, че трябва да работиш по проектите си шест дни в седмицата. Новият даже се държи с теб като с звезда, защото обича твоята страст и загриженост. Не знаеш колко ще продължи това между вас в забързаното работно темпо през лятото, но пък след години, когато се установите, кой знае…

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

На събитие, където той е водеща фигура, след което те кани да пиете с компанията. След отпускането там вече не го пускаш.

Четете още:

Секс поза според зодията

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Облачно с вероятност за бури през цялото лято. Проблеми с графиците ви усложняват нещата, а наяве излиза ревнивата ти страна, за която досега не си предполагала. Не се самообвинявай, как може да си сигурна какво прави той, когато не знаеш плановете му? Място за страх обаче няма – човекът е излязъл от зоната си на комфорт заради теб и никой друг.

Везни: Активиста

Харесва ти да излизаш с някого, който да споделя твоята страст към политиката. Ти си най-информираната сред приятелките си, но с тях поне се разбирате, за разлика от някого, с когото убежденията ви се различават. Нормално е да не се съгласявате за всичко. Не е обаче когато той отказва да се примири и иска да остане през нощта, за да продължите дебата. В комбинация с желанието ти да избягваш конфликти, това прави връзката ви доста изтощителна.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

На доброволческа акция, когато между скандиранията погледите ви се срещат, а ти вече си представяш сценария за живота си като в политически сериал оттук нататък. Сексът е супер…май. Той все казва колко обича да те обича, но, да си признаеш честно, не се справя толкова добре.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Слънчево с леки превалявания към края на деня. Страстите се охлаждат с идването на есента, когато и без това той започва стажа си в неправителствена организация. Забавлявала си се, но не съжаляваш – макар и на една вълна относно големите неща, малките си остават вашия препъникамък.

Скорпион: Студентът звезда

И без това често си се чувствала незабележима, а връзката със звездата на университета сякаш идва с табелката „виж къде съм сега“ и чувството от колежанските филми. Приятелите ти въртят очи, защото не искат да излизат с неговата компания, но пък ти харесва неговата забавна глуповатост. А сега помахай от пиадестала…или пък не! Макар да е доста влюбен в теб, той не е готов да ти се посвети. Не можеш да продължаваш с човек, който смята да се обръща във Фейсбук към своите приятели със „инж.“ или „д-р“, когато уседнат към своята 30-та година.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Той те набелязва в Тиндър, позволявайки си да бъде достатъчно глупав, за да мисли, че е на твоето ниво. Не е, мила.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

На интензивния ви съвместен път се изпречват бури и студени фронтове към края на сезона. Приключвате към средата на август и повече не се обръщаш назад. Ще сравнява жените, с които излиза през следващите години, с теб, а когато най-после порасне, ще разбере, че ти си „онази, която се е изплъзнала“.

Стрелец Забавния инстаграмър

Заслужено, всеки идва при теб заради чувството ти за хумор и това, че гледаш от смешната страна на нещата. Когато откриваш, че този сладур е забавен точно колкото теб, това ти стига. Двамата не оставяте телефоните си заради съобщения и така цяло лято Снапчат все ви свързва, а Инстаграм ви дели. От секса също не можещ да се оплачеш. Понякога избухвате в смях в леглото заради забавен мийм, последван от часове, прекарани там по предназначение (не за сън, разбира се). Сексуалните ви експерименти са много, защото с него се чувстваш уютно и сигурно, а и той свива устни при мисълта за крайности.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Изпращаш му тролско съобщение, на което той отвръща със забавен мийм, който става известен месеци по-късно, но преобръща живота ти още тогава.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Слънчево, без нито едно облаче цяло лято. С него сте приятели на първо място, което прави връзката ви доста здравословна. Чувстваш, че това е Той и за първи път не се дразниш за дреболии. За щастие, оказва се повече от лятна свалка.

Козирог: ГУРМЕ СНОБА

Ти си тази с най-добър вкус наоколо, затова си приятно изненадана, когато откриваш някого, който не само ти пасва в това отношение, но и с когото можеш да преоткриеш неща, за които не си и подозирала. Не започвате с любов, но и тя идва, когато осъзнавате, че сте родени един за друг. По време на срещите си пробвате нови неща и барове, а уикендите прекарвате в опитване на рецепти и коктейли. През деня си изпращате линкове от блогове за храна, които сте си мислели, че никой друг не чете.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

В най-актуалния нов ресторант, където се оплаквате един на друг за храната. Главният готвач дочува разговора ви и предлага обяснение. Започвате спор, в който имитаторът на шеф Манчев склонява, когато го караш да се постави на твое място.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Започвате в компания на бури, които отшумяват по-късно. Да се мразите леко в началото обаче е секси.

Водолей: Ди Джея

Вроденото ти чувство за независимост и твоята спокойна природа едва ли пораждат нужда за връзка през лятото. Тръпката ще те връхлети ненадейно и неусетно, почти като ухапване от комар, но с тази разлика, че твоят човек няма да е досаден колкото насекомо. Ди джеят е идеален за теб, защото освен че е секси, заради настроението, с което е свързана работата му, няма да те дразни толкова. Харесва ти още, че той винаги има какво да прави, вместо да те кара постоянно да излизате. Имаш нужда от пространство и трябва да направиш тен все пак, нали?

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

На парти, когато се вихриш на негов микс. Оттегляш се, когато той идва при теб и го заявява, но после осъзнаваш, че приятелските ви кръгове се преплитат. След редица негови съобщения с покани за вечеря най-после се предаваш, а оттогава не искаш и да го даваш на друга.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Ниски нива на ентусиазъм през юни, които ще се повишат през следващите два месеца. Имате шанс да продължите и през октомври, но вероятно и дотам ще си останете. Отегчаваш се преди да е дошло време да се топлиш с някого през есента…о, забравихме, че не ти и трябва.

Риби: Фотографът

Чувствителната ти природа те кара да търсиш хора, които гледат на света през обектив. Сблъскваш се с такъв в началото на лятото и прекарвате и остатъка от него заедно. С него е лесно, защото вижда през теб, и не се бави с въпроса за обвързване. Предстоящите ви месеци освен горещи, са и красиви, а разговорите ви преминават от Стивън Спилбърг през Уди Алън до Кристофър Нолан.

КАК ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ?

Той забелязва, че гледаш любимия си сериал в кафенето и те заговаря. Спечелва те това, че сякаш знае всичко за неща, за които преди не си смятала, че ще искаш да научиш. Той, от своя страна, обича широката ти скроеност.

ЛЮБОВНА ПРОГНОЗА

Приливи през цялото лято! Ще бъде лудница за теб, така че й се наслаждавай. Той ще е едно от най-големите ти романтични преживявания и най-голям източник на вдъхновение за следващите години, така че затягай колана и смело напред!

Източник: cosmopolitan.bg

Loading