Харесала си някого, но не си сигурна как да откриеш ключа към сърцето му? Ние ще ти споделим какво трябва и не трябва да правиш, за да завладееш мъжа на мечите си.

Готова ли си?

Овен

Трябва да бъдеш много магнетична, за да откраднеш сърцето му. Овенът обича вниманието и иска да бъде с човек, който е специален и уникален. Ако искаш да го съблазниш, трябва да имаш предвид, че харесва нестандартното и оригиналното. Отдавна му е писнало от клишета. Той обича да бъде изслушван, а мнението му е закон. Не бива да се съмняваш в него или във възможностите му, защото това само ще ви отдалечи един от друг.

Телец

Зареди се с търпение, защото ще ти бъде нужно. Телецът е спокоен и уравновесен. Не си пада по необмислените решения. За да го съблазниш, трябва да бъдеш упорита и търпелива, защото той не се дава лесно. Винаги бъди искрена с него, защото ако го излъжеш веднъж, трудно ще спечелиш доверието му отново.

Четете още:

Защо жените Рак се провалят във връзките си

Близнаци

Обичат да бъдат изслушвани от своята половинка. Онова, което ги привлича най-много са интелигентните и търпеливи жени. Не обичат да остават на заден план, но същевременно с това не обичат и да им досаждаш прекалено. Намери перфектния баланс и сърцето му ще бъде твое.

Рак

Отнасяй се с нежност към него и не спирай да му показваш колко важен е за теб. Ракът е много чувствителен и срамежлив. Въпреки това той има ясна позиция и не обича да го контролираш.

Лъв

Обожава да се чувства обичан. Ласкателствата са му любими. Ако някой изисква цялото внимание на света, то това е той. Пада си по забавни и интелигентни жени. Лъвът изисква максимума от една жена: да бъде красива, умна, добра, възпитана и забавна. Не занемарявай външния си вид, защото това определено ще се отрази на взаимоотношенията ви.

Дева

Обича мистериозните жени, които не разкриват всичко за себе си още през първите седмици. Трябва да му правиш специални изненади всеки ден, защото рутината убива любовта му. Обича да пътува и да опознава нови места. Перфектната изненада за него би била някоя екскурзия, придружена от куп приключения.

Везни

Впечатлява се от жени, които са отворени към света. Не си пада по стеснителните и мълчаливи дами. Разрешава своите спорове без излишно напрежение и без крясъци. Ако си от избухливите хора, то определено трябва да се научиш да се владееш пред него.

Скорпион

Чувствителността е ключът към сърцето му. Трябва да бъдеш грижовна и чувствителна, но същевременно с това и секси. Това е единственият път към него. Той цени личното си пространство и не обича да бъде контролиран.

Стрелец

Обожава жени с чувство за хумор. Като прибавим и сексапил, комбинацията става невероятна. Той е човек на място и няма да те подведе. Довери му се и ще се увериш сама.

Козирог

Чувства се привлечен от жени с принципи, които имат ясна позиция и отстояват своето мнение във всеки момент.

Водолей

Обича независимите жени. Ако искаш да го заведеш на ресторант или пък на почивка, избери мястото сама. Не е необходимо да се допитваш за всяко нещо до него.

Четете още:

Лятната ти авантюра според зодията

Риби

Чувства се привлечен от жени, които са грижовни и държат на семейството. Не бива да бъдеш студена към него, защото това го дразни и постепенно той губи интерес към теб.

Източник: cosmopolitan.bg

Loading