ОВЕН

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. През сряда внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Денят е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Днес проведете консултации.

ТЕЛЕЦ

В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през този ден. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. От днес започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Голяма част от Телците са завладени от мисълта за материални загуби. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

БЛИЗНАЦИ

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Денят може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

РАК

Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Раците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Грижете се добре за здравето си. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Денят е чудесен за Вас и за Вашите близки. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

ЛЪВ

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Днес Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

ДЕВА

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днес дайте инициативата на другите.

ВЕЗНИ

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Везните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

СКОРПИОН

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Обърнете внимание също и на човека до себе си. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви днес. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Денят е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Сряда ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Денят може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

КОЗИРОГ

Сряда носи успех на Козирозите. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Сряда ще Ви зарадва с хубава делова новина.В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи.Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

ВОДОЛЕЙ

Сряда не е еднозначен ден за Водолеите. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

РИБИ

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Тази вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: znacite.bg

Loading