Зодиакалният ни знак влияе върху нашият характер, емоции, но също така и върху сексуалните ни предпочитания. Дали той е страстен или е нежен любовник? Обича ли да експериментира?

Ето какви са предпочитанията на новата ти тръпка:

ОВЕН

Овните са лидери, обичат да командват. Те са страстни и са изцяло контролирани от емоциите си. Ако искате да разпалите въображението му, поза „Люлеещ се стол“ е идеалната за тази цел. За тази поза мъжът трябва да си седне нормално на стол. Най-добре да използвате такъв, който може да се залюлява. После вие сядате в него с лице, след което слагате краката си на седалката на стола до бедрата на мъжа. Какво се случва по-нататък си зависи изцяло от вас.

ТЕЛЕЦ

Представителите на тази зодия са романтични и обичат семейния уют. За Телецът няма нищо по-приятно от вкусна вечеря с приятен разговор. Ако искате да ощастливите своя Телец му поднесете себе си за десерт. Както споменахме по-горе този зодиакален знак е изключително любвеобилен и много романтичен. Поза „Лъжички“ е перфектна за двойките, които са свикнали с близостта си. За още по-голяма интимност, застанете един срещу друг, обгърни тялото му с крака си. Така ще може да те гледа в очите и да те целува, докато прониква в теб.

БЛИЗНАЦИ

Мъжете от зодия Близнаци бързо преминават през двете крайности в леглото. Обичат както по-агресивния секс, така и нежното правене на любов. Те са сред зодиите, които имат нужда от физически ласки. Падат си по пози, които оставят ръцете на мъжа свободни, за да може да ги докосва. Любимата им  поза е „Пинбол-магьосникът“. Предимството на тази поза е, че партньорите лесно могат да сменят позицията на тялото си и темпото на секса.

Четете още:

Защо мъжете обичат аналния секс

РАК

Мъжете от зодия Рак правят любов. Обичат да се наслаждават на момента. Раците гледат на секса като на интимно изживяване, което ги свързва емоционално с половинката. Най-подходящата секс поза за жените Телец е мисионерската и различните й варианти.

ЛЪВ

Тези мъже са с много мръсно подсъзнание. Те знаят, че са царете както в джунглата, така и в леглото. Те са от мъжете, които се наслаждават на всяка женска извивка. Ако искате да зарадвате очите му ви препоръчваме следващият път да опитате „Обърната ездачка“. Докато вие се наслаждавате, той ще има възможността да се наслаждава на дупето ви с ръцете си.

ДЕВА

Девите са маниаци на тема контрол, но не и в секса. Истината е, че тези мъже много се възбуждат от властни жени. Ако искате да му „скриете шапката“ следващият път поемете контрола в спалнята. „Ездачката“ ще свърши чудесна работа. Не се притеснявайте да му давате насоки, къде и как да ви докосне.

ВЕЗНИ

Мъжете от тази зодия обожават любовната игра и са много добри в целуването. Затова препоръчваме да изпробвате позата „69”, но по един съвсем нов начин. Мъжът ляга на дивана с крака на облегалката. Жената трябва да седне върху него, така че главата му да е между краката й. Не бързайте твърде много да претупате оралните удоволствия преди да преминете на други пози.

СКОРПИОН

Скорпионите са истински виртуози в спалнята. Няма забранени неща. Мотото му е:“Сексът не е за гнусливи!“. Ако искате да изненадате приятно Скорпионът в спалнята изпробвайте нещо нестандартно. Тройка с ваша приятелка (или непозната!), анален секс, секс сред природата.

СТРЕЛЕЦ

Мъжът Стрелец е авантюристичен и свободолюбив. Ако опитате поза „Въртележка“ ще преоткриете сексуалната си същност, ще се отървете от комплексите и задръжките. Жената движи тялото си, а мъжът я подпомага. Като изпълнение е малко по-сложна и изисква гъвкавост, но пък усилията си струват.

КОЗИРОГ

Козирозите често са много игриви в леглото, което е чудесно! Следващият път, когато сте в настроение, предлагаме следното: Накарайте мъжа да легне по гръб, след което седнете върху него, но обърнати на една страна, така че тялото ви да е перпендикулярно на неговото. Използвайте ръцете си, за да се задържате. Тази необичайна поза може и да предизвика кикотене в началото, но това си е част от забавата.

Четете още:

Наръчник на мръсницата

ВОДОЛЕЙ

Водолеите си падат по секса на необичайни места. За тях не е толкова важна позата, колкото мястото. Жените Водолей обичат предизвикателствата. Сексът в кола, в тоалетната на заведение и други по-необичайни места, е точно за тях. Предивикателството, че ще бъдат хванати е истински възбуждащият фактор за тях. Една от любимите пози на мъжете Водолей е „Ръчна количка“

РИБИ

Рибите са чувствителни и обичат нежността. Затова следващият път като се разгорещите с партньора си, пробвайте следното: Мъжът да седне с кръстосани крака по турски, а жената сяда отгоре, като прегръща с крака тялото му. Това е една изключително интимна поза, която ще ви хареса.

Loading