Новата седмица ще бъде наситена с емоции и разнообразни преживявания. Това ще ви помогне да се ориентирате добре в обстановката и да изберете своето място в нея! Бъдете дръзки.

Овен

В началото на седмицата ще си оставите време за почивка и разпускане. Ще успеете да отделите време само да собствените си нужди или на тези на най-близките ви хора. След сряда ще сте силно концентрирани и трудолюбиви. Тогава ще успеете да отметнете доста от служебните си ангажименти и да приключите важни проекти. През уикенда не се изключени интересни обаждания и неочаквани срещи с хора, които харесваме.

Телец

Ще използвате началото на седмицата за разкрасителни процедури и зареждане на гардероба. По всяка вероятност ще имате обществени изяви и ще обогатявате социалните си контакти. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които впоследствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Близнаци

В началото на седмицата ще успеете да пожънете големи успехи на професионалното поприще. По всяка вероятност ще започнете обещаващи бизнес партньорства и ще подпишете важни договори. След сряда ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с най-близкия до вас човек.

Рак

Очакват ви много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви обогатят. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Лъв

В началото на седмицата може да се затворите и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват. След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Дева

В началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с човек, с когото работите. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за нататъшните ви съвместни служебни дела. След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Везни

Чака ви една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли и да им направи впечатление, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Скорпион

По всяка вероятност ще харчите доста през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек, а не да го оставяте да се досеща за тях единствено по вашите действия и отношение, които разбира се също са важни, но е добре да работят в синхрон с вербалните ви изказвания.

Стрелец

В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си. След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. Не е изключено истината да е някъде по средата между вашата и чуждата перспектива, за това е добре да не сте много крайни.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Водолей

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Водолей. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да демонстрирате талантите и уменията си пред заобикалящите. След сряда ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.

Риби

Началото на седмицата ще ви предложи някакво новo начало или усилено напасване към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате и да не си позволявате да заливате с негативизъм околните, само защото е трябвало по една или друга причина, леко да промените ежедневния си ритъм на живот или работа заради тях. След сряда ще сте на празнична вълна и ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Loading