Да манипулираш някого от време на време изобщо не е вредно. Така се подобрява взаимодействието между хората. Това е особено забележимо при семейните двойки, където партньорите, с помощта на манипулацията, постигат уникален контакт, допълвайки се един друг.

За да повлияете правилно на някой човек, е важно да изберете правилния начин, по който да въздействате на характера му. Най-добре можете да накарате някой да ви играе по свирката с помощта на астрологията.

Нека разберем заедно по какъв начин е възможно да се манипулират различните знаци на Зодиака.

Ето как да манипулирате различните знаци от зодиака

Овен

Овните са хазартни и изключително импулсивни личности. В допълнение, те са максималисти, които са в състояние да си счупят главата,  но да постигнат това, което са си наумили. Най-важното е да успеете да ги накарате да го направят.

Достатъчно е да кажете на такъв човек: „Скъпи, нека отидем в Австралия! Ти ще си първия от приятелите си, който е посетил Зеления континент!“. Или пък да го ударите по слабото му място с думите: „А мъжът на Наталия е вдигнал такава уникална вила! Пред нея нашата изглежда като колибка!“. И ще видите на какво е способен Овенът, след като сте засегнали гордостта му.

Най-важното е той да не се досети, че го манипулирате. Всичко трябва да изглежда естествено. В противен случай гневът му ще се стовари върху вас с пълна сила.

Телец

Представителите на този знак са много прями, затова и е много сложно да ги манипулирате. Те са изключително проницателни и с лекота усещат, когато някой се опитва да им окаже влияние. Единственият човек, който може да повлияе на Телеца, е партньорът му. Неговите манипулации остават практически незабележими, а Телецът винаги е готов да изпълни желанията на любимия си човек.

Представителите на този зодиакален знак са истински чревоугодници, което означава, че всяка една манипулация, подкрепена с храна, ще бъде успешна на 100%. Другото нещо, което Телците обожават, е сексът. За да успеете да ги накарате да ви играят по свирката, просто трябва да полагате непрекъснати грижи за външния си вид, да ги прегръщате и целувате и да поддържате сексуалното им желание.

Близнаци

Представителите на тази зодия имат прекалено много интереси. Животът им наподобява калейдоскоп, в който няма ред и предварително начертан път. Може би и затова Близнаците са непредсказуеми и почти не се поддават на манипулации. А и навикът им да държат всички на разстояние прави опитите за влияние още по-трудни.

За да окажете въздействие върху Близнаците, трябва да се научите да ги слушате и да им станете приятели. С такъв човек винаги трябва да подхождате като към равен, Кажете му: „Хайде днес ти да ми помогнеш, а утре аз ще поема твоята работа“. Можете да им въздействате и като ги накарате да проявят интерес към нещо ново и нетрадиционно.

Да поставяте условия на Близнаците е съвършено безперспективно. В никакъв случай не трябва да ги ревнувате и да им поставяте рамки. В такива случаи управлението им става невъзможно.

Рак

Раците са прекалено лесни за манипулация, защото са състрадателни и винаги ще проявят съчувствие. Само им разкажете колко ви е тежко и те веднага ще ви се притекат на помощ. Но ако живеете с такъв човек и постоянно се опитвате да предизвикате съчувствието му, нещата няма да ви се получат. Трябва да действате по-деликатно.

Раците обожават някой да им обръща внимание, да се грижи за тях. Поглезете партньора си, нахранете го, накарайте го да се усмихне и след това смело поискайте каквото и да е. И ще го получите. Ако не му обръщате внимание, няма да можете да го манипулирате дълго време!

Лъв

Лъвът е ловец, затова когато го манипулирате, трябва да му дадете възможност да ви завоюва. Когато представителите на този зодиакален знак проявят интерес към дадена личност, те са готови да направят за нея абсолютно всичко. Трябва непрекъснато да поддържате любовта и страстта им.

Лъвовете обожават ласкателството. След като похвалите таланта, вкуса и волята им, можете да преминете към същността на разговора. Голямото сърце на Лъва ще омекне и той ще е готов на компромис. Но внимавайте да не го измамите. Комплиментите трябва да бъдат искрени и да идват от направо от сърцето ви.

Дева

За да манипулирате една Дева, трябва да се отнасяте с нея като равен с равен. Дайте й възможност да ви уважава, а не да ви смята за своя прислуга. В противен случай  шансовете ви да я манипулирате ще са равни на нула.

Изобщо, да управляваш Девите е изключително сложно. Тези хора прекарват всяка информация през сито. И за да пробиете стената, трябва да действате много логично.

В никакъв случай не се опитвайте да им налагате неща, които очевидно водят до финансови загуби. Девите са прекалено пресметливи и не обичат да хвърлят пари на вятъра. В случай, че сте замислил сериозни разходи, логиката ви трябва да бъде повече от желязна.

Везни

Везните често се съмняват и изпитват големи колебания, когато трябва да вземат определено решение. Това ги прави изключително лесни за манипулиране. Нужно е само да им подхвърлите нужната информация, да им дадете ден почивка,  а след това да им подскажете как да постъпят правилно. Не се съмнявайте, че представителите на тази зодия ще направят правилния избор, който идеално ви устройва!

Освен това Везните са истински естети и ценители на красивото. Достатъчно е само да им направите няколко изискани комплимента и ще можете да правите с тях каквото си пожелаете. Запомнете: при тях всичко се постига с ласки!

Скорпион

Скорпионите са големи манипулатори, които непрекъснато използват околните за целите си. Да ги накарате да ви играят по свирката обаче е изключително трудно. Скорпионът е наясно как да се противопостави на уловките и пресича всеки опит за манипулация в самото му начало.

Все пак можете да се справите с такъв човек. За целта трябва да поживеете с него и да разберете кои са слабите му страни. Ако упражнявате натиск върху болните му места, можете да опитате да го манипулирате. От другите възможности за влияние върху Скорпиона остава само изнудването.

Между другото, представителите на този зодиакален знак са изключително привързани към семейството и децата си. Ако в желанията и молбите си се опирате на децата и започнете да ги молите да направят нещо в името на семейството, със сигурност ще постигнете успех. Най-важното, което трябва да запомните – всички ваши опити да ги манипулирате трябва да са доброжелателни и изречени със спокоен тон.

Стрелец

Стрелците обожават да са център на внимание. Те обичат някой да ги слуша и да ги моли за съвет. Ако започнете да ги игнорирате, това ще ги изкара от зоната им на комфорт и ще ги накара да се съгласяват дори с това, което не им харесва.

Стрелците са и много свободолюбиви. Позволявайки на любимия си Стрелец да общува с приятели, включително и от противоположния пол, да ходи на почивка без семейството, ще получите нелоши дивиденти под формата на сговорчив партньор.

И още нещо: не спирайте да ги хвалите. И да изпълнявате тайните им сексуални фантазии. Няма да съжалявате!

Козирог

Представителите на този зодиакален знак не знаят какво е романтика, затова с ласки, нежност и секс няма да постигнете нищо. Козирозите са практични личности, за които на първо място стои сигурността. Затова, ако искате желанията ви да се превърнат в реалност, трябва да събудите интереса им.

Козирозите са изключителни организатори и ръководители. От това също трябва да се възползвате.

Със сълзи и уговорки няма да постигнете нищо. Същото важи и за агресията и шантажа. В този случай той ще ви отговори със същото или ще се затвори в себе си.

Водолей

Представителите на тази зодия са много несговорчиви личности. Те не само отказват да постъпят както ги молят, но и правят всичко наопаки. Затова, ако искате да накарате Водолея да направи това, което желаете, просто му забранете да го прави. И ще видите как ще изпълни всичко, давайки най-доброто от себе си.

Водолеят много държи на свободата си. Забраните ли му нещо, очаквайте конфликт. Най-добре е да му разрешите да прави това, което иска, за да получите онова, което желаете.

И един съвет: бъдете искрени с тях! Те обичат всичко да им се казва без увъртания и недомлъвки.

Риби

Рибите са готови да жертват време и средства, за да бъдат близките им щастливи. Именно това ги прави много лесни за манипулация. Достатъчно е да събудите съжалението им, разказвайки им колко ви е трудно да живеете без кола или колко ви е неудобно всеки ден да носите една и съща рокля. Рибите никога няма да откажат помощ, ако човекът срещу тях се нуждае от нея.

От представителите на тази зодия можете да получите всичко само с грижи и ласки.

Понякога обаче Рибите не се поддават на нежност и сълзливи молби. В такива случаи можете да ги манипулирате само с ултиматум.

Loading