Доста натоварена за мнозина, но определено успешна ще бъде тази събота. Всичко, с което се занимавате върви по план, въпреки че част от вас определено изпитват трудности при реализацията. Не се предавайте, ами продължавайте смело напред.

Овен

Днес общуването с приятели и пътуванията ще помогнат за добрия ви вид не по-малко от козметиката. Избягвайте общуването с висшестоящи и не влизайте в конфликти с колеги.

Телец
Днес най-доброто прекарване на времето е движението, разходките, а защо не и изкачването на стълби. Особено ефективни са всички форми на закаляване с вода и физическата активност за поддържане на бодрост на тялото и духа. Избягвайте алкохола.

Този ден също няма да ви умори, а и дори да е така, умората ще е от приятни за вас неща. Имате шанса да прекарате по-голямата част от деня в общуване с обичан от вас човек. Не бъдете скромни.
Рак
Ако се чувствате потиснати днес, опитайте се да направите един разтоварващ ден. Започнете деня с гимнастика или йога. Разходете се поне половин час пеша.
Лъв
Днес ще усетите, че ще засилят интелектуалните ви способности. Ще ви върви във всичко, свързано с обучение, самообразование, повишаване на квалификацията, научна, творческа, интелектуална работа.
Дева
Тази събота не давайте нищо назаем. Много вероятно е никога да не ви го върнат. Не се страхувайте да откажете остро.
Везни
През този ден се въздържайте от злоупотреба с алкохол и лекарства. Дори да сте поканени на парти обяснете, че не се чувствате добре и наблегнете на безалкохолните напитки. Вече  е модерно да си въздържател.
Скорпион
Днес съществува опасност от получаване на травми. Особено уязвим е гръбначният стълб. Не вдигайте тежко и не правете резки движения.
Стрелец
Денят ще е благоприятен за целеустремените, принципните хора, лидерите и ораторите. Може да се захващат всякакви неща, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е този ден да се прекара в дома, сред семейството.
Козирог
Днес най-добре прекарайте времето си в компанията на единомишленици, чието мнение непременно ще ви помогне да си отворите очите за много важни неща. В този ден се препоръчва взимането на важни решения и извършването на важни действия, които ще ви се отдават с лекота и при това няма да изпитва съмнения.
Водолей
Днес денят е подходящ за подобряването на приятелски отношения, внедряване на новаторски идеи, нова техника и технологии. Този ден може да се нарече ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света в нова светлина, а също да извърши пълно вътрешно преобразяване.
Риби
Днес е добре да имате искрено желание да надмогнете гордостта и високомерието си и просто да се отворите за това, което може да ви донесе този забележителен ден. Не пропускайте нито миг.

Loading