Без значение от възрастта и житейския опит, всяка жена има своите трикове, как да го възбуди в леглото. Ние не се съмняваме, че вие, мили дами, знаете как да възбудите мъжа до себе си, но със сигурност допълнителните съвети никога не са излишни.

 1. Предизвикай звяра в него!
  Поеми инициативата и задоволи жаждата му за игра. Бъди дръзка ! Накарай го да го правите прави пред огледалото. Така ще задоволиш сексуалния му апетит, както отпред, така и отзад с изумителната гледка на твоето тяло. Остави го да те командва и бъди смирена.
 2. Разнообразявай !
  Промени обикновения и скучен подход да го правите в спалнята и премести действието в кухнята на плота, на масата, на която се храните, в банята или дори на терасата, ако сте фенове на публичността. Бъди неговото покорно и непослушно момиче !
 3. Секси бельо
  Макар и клише, всички мъже се възбуждат от едно сексапилно костюмче на камериерка, медицинска сестра или дори полицайка. Направи нещо различно и този път не махай бельото си. Нека бикините ти се търкат в него за по-голяма еуфория.
 4. Използвай афродизиаци
  Няма как да не споменем и топ храните, които помагат за повишаването на сексуалното желание, а именно ананас, шоколад, всякакъв вид люти храни, определени сортове вино, както и не на последно място – стиди.
 5. Накарай го да те моли
  Използвай стратегия в любовната игра! Накарай го първо той да слезе надолу, а после се разменете. Целувай го от гърдите до корема и когато стигнеш областта на слабините, просто се усмихни самодоволно и се върни обратно нагоре. Направи го няколко пъти, за да изгаря от нетърпение да настъпи моментът на истината. Това ще го накара наистина да полудее и да те моли за милост !

Loading