Ето какво вещаят звездите за първият ден от седмицата:

ОВЕН

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

ТЕЛЕЦ

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще го получите даже с бонус. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Грижете се за здравето си, бъдете умерени.

БЛИЗНАЦИ

Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

РАК

През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

ЛЪВ

От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари.

ДЕВА

Понеделник е успешен ден за Девите. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Денят ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. В работата си прилагайте творчески подход. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

ВЕЗНИ

Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

СКОРПИОН

Понеделник е успешен ден за Скорпионите. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Движете се повече и общувайте активно с околните. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

СТРЕЛЕЦ

Понеделник е доста амбициозен ден за Стрелците. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

КОЗИРОГ

Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Денят е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Бъдете внимателни в действията си.

ВОДОЛЕЙ

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции.

РИБИ

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Денят ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: znacite.bg

Loading