Ето какво вещаят звездите за утре:

ОВЕН

Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Обърнете внимание на отношенията си. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Движете се повече и общувайте активно с околните. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

ТЕЛЕЦ

Петък ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете внимателни в действията си.

БЛИЗНАЦИ

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

РАК

Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Не бързайте днес – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не пътувайте.

ЛЪВ

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Седмицата започва като на педали.Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. С малко пари можете да постигнете много.

ДЕВА

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари.

ВЕЗНИ 

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Успехът на Везните през деня е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Парите придобиват друг смисъл за вас. Щ имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете оптимисти.

СКОРПИОН

Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. денят ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа.  Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

КОЗИРОГ

Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

ВОДОЛЕЙ

В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Денят ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Водолеите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

РИБИ

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Рибите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Денят ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: znacite.com

Loading