Ето какво ви вещаят звездите за днес:

ОВЕН

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви, толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Свършете важното и неотложното до обяд.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Денят е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Денят ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

РАК

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. В заключение, помислете, а утре ще действате по-уверено.

ЛЪВ

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Денят ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Работата Ви спори. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

ДЕВА

Днешният ден ще обещава големи промени в живота. Днес късметът ще Ви следва и в любовта. Денят ще е удачен и за смели начинания, действайте. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Избягвайте споровете.

ВЕЗНИ

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ.

СКОРПИОН

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи.Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора.

КОЗИРОГ

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Ангажирани сте с парични въпроси. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Денят ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнес занимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Намерете начин да се отпуснете.

ВОДОЛЕЙ

Днес предстоят големи промени в живота. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Подходящо е да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Днес  не е благоприятно за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете оптимисти.

РИБИ

Денят не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки

Loading