Помните ли сладураната Роуз от „Двама мъже и половина“ ? Чернокосата чаровница, която бе обсебена от женкаря Чарли Харпър го преследваше цели осем сезона (докато не го блъсна пред влак в Париж в осми сезон)!

Сигурно се сещате за проникванията й в къщата му, как скачаше през терасата, как залепи топките му за бедрата… Психарка, а?

Но Роуз не е просто героиня от комедиен сериал, тя въплащава всяко едно sassy момиче, което е било лудо влюбено и е преследвало яростно изгората си.

Лесно е да пресечеш границата на лудостта. Истината е, че всяка една от нас може да е Роуз, без значение колко красива или преуспяла е тя…

Любовта може да е толкова умопомрачаваща, че дори не разбираш как от чакаща пред дома му, се превръщаш в откачалката, която издълба 666 на вратата му.

А, ако си от тези, които са с ограничителна заповед, не му изпращай писмо по Еконт. ПОВТАРЯМ: Не му изпращай писмо по Еконт!

Но какво да направим, за да се избавим?

Да спреш да мислиш за него ще бъде, може би най-трудното нещо в живота ти. Знам, че мислиш, че си на косъм от това да го спечелиш, че той те обича, но е прекалено горд, упорит и т.н.

Той може и да е имал чувства към теб в даден момент, но те отдавна са изчезнали. По-вероятно е да му се изправя косата при „случайните“ ви срещи и да се ужасява при мисълта, че ще те види и „ще му спогодиш номер“.

Колкото по-бързо се осъзнаеш толкова по-добре. Време е да излезеш от този омагьосан кръг и отново да намериш щастието.  През времето, в което си го преследвала си била наранявана повече пъти отколкото си била щастлива.

ТИ ЗАСЛУЖАВАШ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА!

Автор: Габриела Димитрова

Loading