Какво очаква всеки зодиакален знак през тази седмица?

Овен

Вашата седмица се очертава да е много интересна и динамична. Много е вероятно да успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Присъствието и компетентността ви ще правят силно впечатление на заобикалящите. След четвъртък ще се отдадете на любимо хоби или спорт и ще имате възможност да се погрижите за тонуса и външния си вид с различни терапии и процедури или зареждане на дрехи за гардероба ви.

Телец

В началото на седмицата вие ще насочите вниманието си към печеленето и харченето на пари. Много е вероятно да направите печеливши сделки или инвестиции. След четвъртък не е изключено да ви се наложи да учите нови и интересни неща или да намерите време да потънете в нова дисциплина. В любовен план със сигурност няма да скучаете. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол.

Близнаци

В началото на седмицата са възможни търкания в любовта. С половинката ви ще сте на доста различни мнения по важни за вас въпроси. Постарайте се да сте максимално дипломатични, докато го обсъждате нещата и докато излагате гледната си точка. След сряда бъдете внимателни, докато работите с пари и подписвате договори. Пазете се от кражби и заблуди. Не е изключено да получите интересни съобщения, обаждания или доставки.

Рак

Ще сте леко унили и негативно настроени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и разпускане и стандартните ежедневни отговорности и задачи доста да ви напрягат. Важно е да намерите добри начини да релаксирате и да си доставяте удоволствие. След четвъртък ще имате много успех в служебен план и сред колегите. Възможно е да получите предложение за повишение или смяна на работа, което да трябва да претегляте и обмисляте в близките седмици.

Лъв

Ще сте много активни през седмицата. В работата ви, не е изключено да имате нови колеги, с които да трябва да се стиковате и към които да ви се наложи да се напасвате. В любовта по всяка вероятност ще имате изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста ще ви впечатлят.

Дева

В началото на седмицата ще сте на романтична вълна. Ще успеете да поглезите любимия и да го накарате да се почувства специален и обичан. След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Везни

Ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация през седмицата. При всички случаи ще се заливате с информация и ще имате желание да се усъвършенствате. Внимавайте в стремежа си да блеснете и да се развивате, да не пренебрегнете половинката си или близките ви хора.

Скорпион

Възможни са разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да имате чувството, че не сте подобаващо оценени и да се потискате излишно. Бъдете внимателни на кого какво казвате, за да не бъдете погрешно разтълкувани в последствие. Добре биха ви се отразили кратки пътувания, разходки в планината, както и отдаване на любимо хоби или спорт.

Стрелец

Финансовите въпроси ще ви се отдават перфектно в началото на седмицата. Не е изключено да работите по важен бизнес проект и да напредвате в желана от вас посока. Постарайте се да не хабите усилията си на вятъра и да не се претоварвате и напрягате. С правилното темпо ще постигате максимален резултат. След четвъртък ще успеете да отделите време на любимия човек и да се отпуснете в компанията му.

Козирог

В началото на седмицата акцентът при вас Козирози се пада върху партньорството. Ще сте силно романтични и ще търсите близостта на човека до вас. Възможно е да получите интересен подарък или предложение от него. Свободните от вас ще бъдат ухажвани от желан човек. В службата е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват.

Водолей

Седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако имате много работа през деня, се старайте през вечерите да можете да си доставяте удоволствие и да разпускате напрежението, за то да не се натрупва. Много е вероятно да сте силно привлечени от човек, който е недостъпен и да кроите планове, как да се доберете до него. При всички случаи е важно да действате с финес и деликатно, за да не бъдете отблъснати.

Риби

Усилено ще избягвате конфликти в началото на седмицата. Ще успеете да постигнете разбирателство с важни за вас хора. Преценката ви ще е доста обективна и ще можете да сте много полезни на заобикалящите. След четвъртък ще успеете да прекарате приятно време със семейството и децата си или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Източник: dama.bg

Loading