Новата делова седмица ще бъде доста натоварена от към лични и служебни ангажименти. Всичко това определено ще се отрази на вашето финансово положение, за това запазете спокойствие и действайте логично и последователно!

Овен
Новата седмица носи и промени за представителите на вашия знак.  Вместо да искате да променяте другите, обаче, най-добре започнете със себе си. В крайна сметка това, което се случва с всеки един от нас е отражение и реакция на собствените ни мисли и поведение. Освен това ви очакват много нови неща, интересни срещи и събития. Ваше приятелство ще потвърди стойността си и дори ще стане още по-ценно за вас.
Телец
Тази седмица вас ще е характерно това, че ще бъдете по-разсеяни, разпилени и невнимателни. Може да има сривове в техниката и нарастване на битовите травми. С напредването на дните енергията напрегнато ще се натрупва и ако не искате тя да избухне внезапно във формата на агресия, обиди и претенции,  се опитайте да намерите време за физическо натоварване всеки ден. Тичане, плуване, гимнастика или просто продължителни разходки ще ви помогнат да балансирате и реагирате в сложни ситуации по-мъдро и премерено.
БлизнациТова е седмица, в която на преден план ще бъде любовта. Очакват ви незабравими романтични моменти и признания. Срещите ще оставят скъп спомен в душата ви.  Отдаването на положителните романтични емоции наистина е най-добрият начин да прекарате тази седмица. Някои от вас ще се решат на сериозна стъпка. Потърсете верни приятели, с които да осъществите романтичните си замисли.
Рак
В началото на седмицата очаквайте прекомерни желания и капризи от страна на половинката ви. Вие, обаче, вече сте предупредени, така че не реагирайте прекалено бурно на тези претенции. Най-добре направете вид, че сте съгласни с всичко, тъй като още на следващия ден ситуацията ще се успокои и любимият човек дори ще се разкае за поведението си. По този случай на примирие може да планирате съвместно пътуване през първата слънчева седмица от много време насам.
Лъв
През тази седмица може да се почувствате уморени и разсеяни. Не бързайте да вините себе си или да купувате витамини. Сигурно сте усетили силното желание да направите нещо, но какво точно не сте много наясно. Не бързайте да правите първото нещо, което ви хрумне. Погледнете на начинанията си по-внимателно и ги довършете или си разрешете да си признаете, че това вече не е вашето желание  – не ви е интересно и няма смисъл да влагате усилията си.
Дева
През тази седмица, както и при много други представители на зодиака и при вас най-важното ще бъдат отношенията с любимия ви човек. Най-доброто, което ще може да направите е да се избавите от онези чувства, които „тровят“ връзката ви. Мнителността и ревността не са нещо, което ви е необходимо, проявете зрялост и мъдрост. Ако сте в началото на връзка и ви предстои среща изберете средата на седмицата за насрочването й.
Везни
През тази седмица ще имате желание за усамотяване и рискувате да ви налегне меланхолия. Ако искате да намерите някои отговори у себе си, по-добре не потискайте тези чувства у вас, а им се отдайте. Дългите разходки сред природата ще ви помогнат да намерите себе си и да се успокоите, както и да израснете духовно. Не забравяйте, че не сте единствените на света, които имат лични проблеми, нито пък въпросите за решаване са толкова фатални.
Скорпион
Настъпващата седмица ще изисква много добронамереност и дипломатичност от ваша страна.  Времето е предразполагаща към включване в интриги, флиртове и разпространяването на слухове. Не  е нужно да се обяснява, че подобни участия няма да ви донесат нищо добро и дори може да прераснат в доста неприятен конфликт по-късно. Сега е най-добре да потиснете бушуващите страсти у вас. В емоционален план за този период ще е характерно това, че ще бъдете по-разсеяни, разпилени и невнимателни. Може да има сривове в техниката и нарастване на битовите и травми.
Стрелец
През тази седмица не бързайте с осъществяването на важни покупки и изобщо се опитайте да не влагате в нищо големи суми пари (освен ако това не е било планирано по-рано.) В този период не давайте пари назаем (особено ако не искате да си развалите отношенията с длъжника), но и самите вие не взимайте пари от други (особено в дългосрочен аспект).
Козирог
През тази седмица избягвайте спонтанните и случайни харчове. Ако може потушете силното желание за покупка с мисълта, че ще я осъществите след няколко дни. Представете си сценария, че ако закупите желаното сега то няма да се окаже това, което наистина сте желали и не така необходима, колкото сте си представяли в началото. В личен план от вас ще се изискват повече усилия, от колкото си представяте.
Водолей
През тази седмица финансово отношение избягвайте спонтанните и случайни харчове. Ако може потушете силното желание за покупка с мисълта, че ще я осъществите след няколко дни. Представете си сценария, че ако закупите желаното сега то няма да се окаже това, което наистина сте желали и не така необходима, колкото сте си представяли в началото.
Риби
През тази седмица не си правете излишни илюзии. Времето тече и няма как да го спрете. Ще трябва да натиснете сериозна педала, за да наваксате изпуснатото време. Освен това не си изкарвайте нервите за неуспехите ви на други хора. Ако имате възможност се усамотете някъде, за да може да работите на спокойствие и да подредите мислите си.

Loading