Аналният секс отдавна се е превърнала в табу, мръсна работа, фетишистка история… аналният секс винаги е бил „сексуална потайност“ и едва ли скоро ще стане приемливо да бъде дискутиран.

Мненията на жените за него са противоположни – от „Гадост, никога не бих го пробвала“, до „Това е единственият начин да стигна до оргазъм“.

Но какво смятат мъжете?

1. Със сигурност поне малко го е страх, че може да се докосне до… нека кажем, непочистен анус.

Наясно е, че едва ли ще се изпуснеш върху него, по време на секс (не че е невъзможно, просто не става често). Така де, ако си навън по време на буря, задължително ли е да те удари мълния? Не. Същото е с цапането по време на анален секс – процентът да се случи е минимален, но съществува.

2. Усещането при анален секс е доста различно.

Не коренно различно. По-скоро каквато е разликата между затворената пица калцоне и обикновената пица. Съставките са същите, но вкусът е достатъчно различен, за да ти се иска да си поръчаш калцоне от време на време.

 

3. Той знае, че трябва да прониква бавно и внимателно.

Аналният секс е маратон, не спринт. Мъжът знае, че не бива да бърза, ако иска да стигне своята цел.

4. Не всеки мъж е фен на аналния секс.

Някои мъже изобщо не се радват на идеята да поставят пениса си в нечие дупе. Митът, че всеки мъж тайно си мечтае да прави анален секс всеки ден, е мит и нищо друго. Не се обиждай, ако точно твоят приятел не иска да го пробва. Със сигурност не е заради теб.


5. Ще насапуниса добре окосмяването си „там долу“, след като приключихте.

Това действие ни връща към точка 1 – това, че приятелят ти ще отдели малко повече време за измиването на интимната си зона след анален секс не бива да те притеснява или нарушава самочувствието ти. Разбира се, твоят мъж може да се обезкосмява. В който случай ти предлагаме, веднага да му предложиш брак (намигащо личице).

6. Да, по-спокойно му е, защото не можеш да забременееш.

Мъжът не мисли постоянно по време на вагинален секс, че приятелката му може да забременее. Но му е приятно да се отпусне и да не се съобразява с тази грамаданска подробност, докато правите анален секс.

Източник: flagman.bg

Loading