Трудно е да запазиш искрата, когато от години използваш едни и същи сексуални похвати с половинката.

Ако отдавна сте заедно, то вероятно си мислиш, че няма с какво повече да го изненадаш. Разнообразие, липса на комплекси и готовност за експерименти – ето най-добрите спътници на качествения секс.

Ето ти обаче прости рецепти за завладяващ секс, чийто главен лозунг е: “Всичко нагоре с краката”.

Играйте грубо

 

Например свалете рязко боксерките му и го блъснете върху леглото. Някой мъже намират, че жената ги докосва прекалено леко. Ако влезете в ролята на грубиянка, ще въртите половинката си на малкия пръст.

Секси трик:

Целунете го по долната устна, като го захапете леко. Прокарайте ноктите си по гърба му, за да усилите усещането. Пробвайте номера със смяна на температурите. Изпийте нещо горещо и го целунете с топлите си устни.  После охладете устата си със студена вода и прокарайте езика си по същите места. Така се активират едновременно нервните окончания, които реагират и на допир, и на температура. Ефектът е двойно по-голяма възбуда.

Защо не малко… ВРЪЗВАНЕ?

Елементът на уязвимостта веднага ще увеличи насищането на сексуална енергия във въздуха. Когато си завързана, зависиш изцяло от милостта му и можеш да насочиш вниманието си изцяло към удоволствието, което получаваш, защото нямаш възможност да му отвърнеш.

Секси трик:

Остави го да завърже ръцете ти с шал и да те закачи до вратата (там, където си оставяме палтата) преди да ти достави порция френски. Ще се почувстваш точно като негова секс играчка. Можеш да увеличиш възбудата си с молби да те освободи и остави да свършиш. Сценката, в която той командва и решава кога да те освободи, наистина е ужасно възбуждаща. Може да се възползва от властта си, за да те остави да достигнеш върха или да те измъчи още малко.

УСТРОЙ МУ ПАРТИ… БЕЗ ДРЕХИ

Голяма част от възбудата си дължим на очите. Особено момчетата. Много от тях обожават гледката, която се открива, когато се разгорещяваш. Така не само разбират коя маневра ти действа, но имат усещането, че се наслаждават на нещо забранено като странични наблюдатели. Женското удоволствие не им отстъпва. Реакциите му, докато те гледа, ще те побъркат от желание.

Секси трик:

Отдай се на палави самотни занимания, докато го чакаш да дойде, но не си позволявай да стигнеш до края. За да се изкачиш почти до върха затвори очи и си представи, че на мястото на ръката ти са устните му. Докато масажираш К-точката, стисни вагиналните си мускули и преброй до 5, след това спри да се движиш.

Остани гола, докато пристигне и го остави да види червенината, покриваща тялото ти заради наближаващия оргазъм. Опиши му приключенията си до момента. В съзнанието му веднага ще изплуват неустоими гледки и желанието му така ще се взриви, че щом се слеете в едно, освобождаването ще бъде невероятно силно и за двамата.

Бонус: 

Усещаш, че е готов да свърши по време на орална стимулация и го оставяш да го направи върху гърдите ти.

Секси трик:

Сложи си очила без диоптър и го остави да свърши върху тях.

Loading