Предлагаме ви този забавен тест. Разгледайте внимателно картинката и изберете стаята, която най-много ви допада.

РЕЗУЛТАТИ

Ако си избрал:

Стая 1:

Избрала си покрива, където има и място за забавление. Това показва, че си човек, който обича да гледа отвисоко. Преценяваш хората обективно, сякаш виждаш нещата по-добре от останалите. Детските плувни играчки са свидетелство, че си готова да станеш майка, а ако вече си такава – децата ти са в сигурни, любящи ръце. Рядко се спираш на едно място, но може би е време да го направиш. Обичаш да пътуваш. Колкото по-надалеч, толкова по-добре.

Стая 2:

Първият акцент в твоята стая е часовникът, което показва, че си точна и на теб може да се разчита. Обичаш да разсъждаваш върху нещата от живота, но понякога го правиш повече от необходимото. Трудно се решаваш на кардинални действия. Картината на стената означава, че често се вглеждаш в миналото и дори се упрекваш за някои постъпки. Празното креватче показва, че ти липсва любов или не получаваш толкова, колкото ти е достатъчно. Склонна си към депресивни състояния. Плаши те самотата.

Стая 3:

Избрала си банята. Имаш нужда от освежаване. Трябва да се освободиш от някои мисли, които те карат да се страхуваш за бъдещето си. Малко несигурна си в момента, но си готов на промени. Обичаш да се грижиш за себе си, държиш да изглеждаш добре. Опитваш се да избягаш от многото хора и да останеш насаме със себе си. Обичаш силно и искрено, без да очакваш някаква изгода. Знаеш, че именно в това е смисълът на любовта и избягваш краткотрайните връзки. Интересното обаче е, че имаш вид на човек, който лесно се впуска в авантюри. Противоречива личност си.

Стая 4:

Избрала си уютна спалня. Намерила си любовта, а ако случайно не си – тя чука на вратата ти. Обичаш да се грижиш за някого. Държиш на морала и ценностите. Искрен човек си, добър приятел. Достатъчно мъдра си, за да откриваш лъжата и бързо отминаваш неискрените хора. Може би ти липсва малко увереност да направиш нещата, които винаги си искала. Не си склонна към авантюри.

Стая 5:

Най-голямата стая с най-много предмети в нея. Този избор показва, че си широко скроен човек. Винаги търсиш максимума, а ако не го получаваш – си тръгваш. Креслото показва, че на този етап от живота си се чувстваш удобно и няма да променяш нищо. На масата има пепелник с цигара, а това означава, че имаш един проблем за решаване. Снимките са символ на обкръжението ти – държиш на приятелите.

Стая 6:

Ти си избра кухнята. Това показва първо, загриженост за близките хора, а след това и че ти самата имаш апетит към живота. Сега си в етап на промени – нещо се готви в твоята фурна. Какво ще е то, зависи изцяло от теб. Поеми нещата в свои ръце. В любовта си прекалено доверчива, въпреки че вече са те разочаровали.

Стая 7:

Избутала си лошите мисли в килера и сега очакваш да ти се случат онези хубави неща, за които мечтаеш. Имаш обаче да изкачваш стълба. Подредените рафтове показват, че подреждаш и степенуваш приоритети в живота си. Пералнята показва, че съвсем скоро си имала объркване какво действие да предприемеш.  Суетна си; държиш на хигиената и във взаимоотношенията.

Източник: obekti.bg

Loading