Според някои хора очите са прозорец към душата.

Време е за един забавен, но и доста любопитен тест, който може да ви помогне да разберете малко повече за себе си и за своята душевност.

Изберете око и разберете какво разкрива за вас:

Резултати:

Номер 1

Точно като нарисуваното в окото, което избрахте, огън, вие сте абсолютен пожар. Дълбоко в душата ви има нещо, което винаги ви държи нащрек и се прокрадва в съзнанието ви. Имате много силен характер и в миналото си сте се сблъсквали с по-тежки ситуации. Често ви се случва да се борите с някои черти от характера си, които понякога ви конфронтират с останалите. Винаги знаете как да се изправите, когато сте паднали. Но грешката ви е, че често живеете с миналото, вместо да гледате смело и оптимистично към бъдещето.

Номер 2

На крачка сте от това да бъдете наречени „духовната енциклопедия“. Многото ви предишни знания са ви превърнали в склад за знания. Животът ви е труден, но си има своите очарования. Разпръснете знанията си навсякъде, където и да отидете, и ще се окажете способни да блеснете в собствения си живот и в живота на другите.

Номер 3

Вие сте открит човек и сте дълбоко уверени, че и останалите хора трябва да са такива в отношенията си. В същото време сте добронамерени и големи оптимисти, дори понякога да не го признавате. С нови хора се държите винаги дружелюбно и не сте предубедени. Не обичате да занимавате другите с проблемите и страховете си, защото вярвате, че само вие сте човекът, който може да се справи с трудностите в живота ви. В тежки ситуации приятелите ви знаят, че могат да разчитат на вас.

Номер 4

Всеотдайни сте в работата си, а в живота сте големи перфекционисти. Справяте се отлично, когато трябва да се планира и организира нещо, а тогава проличават и лидерските ви умения да ръководите добре останалите. Обичате да оставяте добро впечатление в околните, харесва ви, когато другите ценят усилията ви и свършеното от вас. Вярвате, че с действията си можете да направите по-добър живота си, а и този на близките ви хора.

Номер 5

Понякога сте изключително загадъчни в очите на околните. За тях е трудно да установят какви сте точно, защото често сменяте настроенията и желанията си. Вие сте свободен дух и ви се иска да пробвате и направите различни неща. Не сте от скучните хора, затова не искате и животът ви да е скучен. Опитайте се да овладеете малко повече страстите, бушуващи във вас, за да не се хвърляте в крайности. Умеете да изслушвате другите, но не обичате да говорите много за себе си, своите чувства и мисли.

Номер 6

Изключително чувствителна натура сте. Вашият живот е основан и се върти около чувствата ви. Дори малките неща могат да ви въздействат и да отприщят куп емоции в душата ви. Лесно можете да се разсмеете, но и да заплачете. Обичате да се вглеждате в малките неща, в детайлите, и не сте от хората, които забравят лесно. Внимателни и нежни сте към чувствата на другите, а интуицията ви е наистина силна.

Номер 7

Вие сте спонтанен човек. Носите невероятен заряд, страст и енергия в себе си. Понякога изпадате в крайности – нещата са черни или бели, вие мразите или обичате, и ви е трудно да балансирате. Рутината не ви е присъща, приключенски настроена личност сте и с вас никога не е скучно. Умеете да си изграждате мнение лесно, можете да вземете решения бързо и не сте от хората, които се колебаят дълго. Може да се случи да избухнете, но хубавото е, че бързо ви минава и не сте злопаметни.

Loading