В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия  Телец и Близнаци днес ще ви кажем къде бъркат Раците.

Момичето на Луната

Може да звучи красиво, романтично и вълшебно, но не е. Това значи, че от спокойна и щастлива половинката ви за секунди става раздразнителна, ядосана и емоционална.  Бъдете подготвени за много сълзи и сополи, драми, крясъци…

Майка ви

Ако сте мамино синче, жената от зодия Рак е перфектната половинка за вас. Тя ще ми мрънка за всичко, ще взима всички решения, ще ви критикува, докато не станете напълно зависим от нея.

Четете още:

Защо жените от зодия Близнаци се провалят във връзките си

Домошарка

Ако обичате забързания живот, това може и да се окаже проблем. Раците са големи домошари, предпочитат да прекарат деня на дивана, гледайки телевизия. Тези жени са много мързеливи, пожелавам ви успех в това да я накарате да свърши нещо.

Четете още:

Защо жените от зодия Телец се провалят във връзките

Тънкообидна

Тези жени са много несигурни в себе си, така че внимавайте как й говорите и как се шегувате с нея,  защото една грешна дума и лунното ви момиче ще изпадне в дълга депресия.

Скръндза 

Scrooge Mcduck GIF - Find & Share on GIPHY

Жените от зодия Рак са много меркантилни и като за капак – големи скъперници! Те ще очакват вие също да спестявате като тях, по-добре да имате скътани пари от нея, защото ако искате да си купите нещо, което е извън бюджета вашата половинка ще събори къщата с крясъци.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова

Loading