В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Телец, а днес ще ви разкрием къде бъркат Близнаците.

Перфекционистка

Жената Близнаци иска Идеалният мъж и ако вие не попадате в тази графа, много скоро тя ще ви разкара.

Дрънкало

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Вие сте човек, който обича да се наслаждава на спокойствието и тишината? Забравете за това! Жената от зодия Близнаци е много приказлива, тя може да говори за всичко и нищо с часове. Дано обичате да слушате, защото рядко ще вземате думата.

Четете още:

Защо жените от зодия Телец се провалят във връзките

Две лица

Жените Близнаци имат много лица, днес ще се смеят на шегите ви, утре ще ви кажат да млъкнете, защото не сте забавен. През цялото време на връзката ви ще сте на тръни с коя самоличност разговаряте днес.

Флиртаджийка

Представителките на тази зодия обичат да срещат нови хора, но също така обичат и да флиртуват с тях. Дано не сте от ревнивите мъже, защото ще я отегчите до смърт с въпросите си от сорта: “Къде беше?”, “С кой беше?”, “Какво прави?”… и т.н.

Четете още:

Какво трябва да знаеш, ако си влюбена в мъж от зодия Дева

Екстремистка

Тези жени обичат екстремностите. В началото може и да е забавно, да откривате нови места, да скачате с бънджи, да ходите на картинг, да скачате от скали… но когато приятелката ви доведе два питона и три тарантули вкъщи започва да става страшно.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова

Loading