В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Телец,  Близнаци и Рак днес ще ви кажем къде бъркат Лъвиците.

Аз, аз, аз

Episode 1 Swag GIF by RuPaul's Drag Race - Find & Share on GIPHY

В главата на тази жена тя е звездата на шоуто, така че се пригответе за вечната поддържаща роля. Лъвиците очакват всичко да се случи само като щракнат с пръсти…

Четете още:

Защо жените от зодия Близнаци се провалят във връзките си

Иска най-доброто

Няма значение колко пари вадят, Лъвиците обичат да са заобградени от най-скъпите неща – дрехи, обувки, аксесоари, бижута, коли… Ако искате да бъдете с жена от зодия Лъв се пригответе да плащате за всичките й прищявки от скъпи вечери до скъпи екскурзии в екзотични страни.

DRAMA QUEEN

Sassy Drama Queen GIF - Find & Share on GIPHY

Споменахме вече за артистичната кариера на Лъвицата, за жалост повечето й пиеси са драми. За нея не е никакъв проблем да направи сцена на публично място, колкото повече публика, толкова по-добре. За нея социални задръжки е непонятно понятие в тълковния речник.

Но…

Но ако е важно събитие за Вашата Лъвица тя ще се държи като истинска кралска особа и вие по-добре да не я засрамвате… или ЗАСЕНЧВАТЕ! Ако някога си позволите да я критикувате пред приятелите й или други хора бъдете готови да бъдете разкъсани на парчета.

Четете още:

Защо жените Рак се провалят във връзките си

Несигурност

Макар привидно вашата приятелка да изглежда много самоуверена, това е само маска. Всъщност Лъвицата ви е едно малко несигурно котенце, което се нуждае от Вашата любов, грижи и комплименти. Но, ако вие не можете да накарате вашата Лъвица да се почувства достатъчно обичана и обгрижвана, ( А ТОВА НИКОГА НЕ Й Е ДОСТАТЪЧНО) много скоро тя ще ви замени с друг.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Loading