Петък гарантира драматично развитие на обстоятелствата. За повечето от вас крайните резултати ще са успешни, но за други все още има какво да се изисква. Вярвайте в отборната игра, защото днес ще имате нужда от приятели. Вечерта е време за приятни емоции сред близки хора! 

Овен
Това е ден, в който да запазите мнението за себе си. Може да се изкушите да споделите, но всъщност това би ви донесло повече неприятности, от колкото удоволствие.
Телец
Този петък само вие ще сте отговорни за вашето настроение. С много малко усилия ще може да украсите света около вас в желаните цветове. Не се подавайте на апатията.
БлизнациДнес не проявявайте мнителност. Няма как всички да са на ваше разположение. Може би се притеснявате прекалено по даден въпрос и сте склонни да имате прекалени очаквания.
Рак
Този петък не прехвърляйте очакванията си на близките ви. Те също имат своите задачи и са уморени. Може да се окаже, че сте най-добре от всички.
Лъв
Това е ден, в който да оставите нещата да се случват от само себе си. Ако окажете натиск събитията може да излязат извън контрол, а вие нямате сметка от това.
Дева
Това е ден за активна комуникация. Не прекъсвайте събеседниците си, за да може да научите, колкото се повече за тях. Вечерта си подарете повече тишина.

Везни
Очаква ви успешен ден. Напрежение от сутринта може да ви разконцентрира, но това състояние бързо ще премине. Не си правете прибързани изводи.
Скорпион
Днес не се опитвайте да угодите на всички. Това е най-лесният начин да загубите себе си и да забравите желанията си. Потърсете уединение.
Стрелец
Това е ден, в който да помислите за бъдещето. Премисляйте действията и думите си. Сега има полза от компромиси и премълчаване на някои остри думи.
Козирог
Това е ден, в който да търсите доброто. Това е напълно възможно, стига да имате очи и уши за него. Повече усмивки няма да ви навредят.
Водолей
Очаква ви чудесен ден. Изпълнени с вдъхновение може да приключите рано със задълженията си и да си подарите повече часове за време, изпълнено с любимите ви дейности.
Риби
Днес се пазете да не се озовете в центъра на спор. Помислете дали ви е нужна ролята на арбитър. Едва ли ще спечелите толкова, колкото очаквате.

Loading