Петък ще даде отличен старт на почивните дни, но въпреки това за част от вас ще остане и деловата настройка. Действайте по собствените си приоритети и не се отплесвайте в други посоки. Вечерта е време за наздравица сред близки хора!

Дневен хороскоп

Овен
Този петък не позволявайте на веселото настроение, което ви е обзело да ви накара да направите нещо необмислено, за което после да съжалявате. Насочете доброто си настроение, към някакви градивни неща.
Телец
Този петък не си позволявайте да нарушавате правилата особено, ако сте обещали, че ще ги спазвате. Днес трябва да бъдете стриктни дори и за най-малките неща. Дори пресичайте улиците само на пешеходни пътеки.
БлизнациТози петък ще сте толкова гръмогласни, че околните няма да могат да не ви забележат, колкото и да се опитват да пренебрегнат присъствието ви. Все пак гледайте да не прекалите много, за да не отблъснете любими хора.
Рак
Този петък трябва да съберете всички мънички и незначителни детайли, за да видите цялата картина и да разберете, какво се случва. Има голяма вероятност да се окажете жертва на някой много умен играч, който е наредил картинката, както е искал той.
Лъв
Този петък ще бъдете в центъра на вниманието на близките ви хора. Опитайте се да направите преживяването приятно, като обърнете заслужено внимание на всички.
Дева
Днес се постарайте да използвате цялото си въображение. Много е вероятно то да ви помогне да намерите правилния начин за решаването на проблем, което ще ви издигне в професионално отношение.
Везни
Днес казвайте на хората това, което искат да чуят или по-добре нищо не казвайте. Днешния ден не е подходящ за откровения в каквато и да била форма.
Скорпион
Не стеснявайте обхвата на вашата дейност, защото в толкова тесни рамки не можете да се впишете нито вие нито фантазията ви. Имате достатъчно сили за по широко поле за действие.
Стрелец
Този петък е по-добре да рискувате и да предприемете каквито и да е действия. Дори и да претърпите някакъв неуспех, поне ще можете да кажете, че сте опитали. В противен случай може и да съжалявате,а няма да има кого да обвинявате освен себе си.
Козирог
Този петък ще привличате вниманието на околните и ще сте в течение на всичко случващо се. Ако се стремите към лидерство, сега е много удачен момент.
Водолей
Този петък денят ви ще премине в търсене. Не се отчайвайте, а продължете активността си, докато не постигнете целта си.
Риби
Този петък смело можете да говорите за чувствата си и това няма да предизвика дори и най-малка неловкост. Е, стига да говорите за тях на точния човек, а не на някой случаен минувач.

Loading