В 21-ви век думата “секс” вече не предизвиква чак такова неудобство и притеснения. Тя присъства в ежедневието ни толкова често, че е странно, когато някой замести с “правене на любов”.

Но защо стана така ?

Без съмнение сексът стана едно от най-лесно достъпните неща за обществото, но кой от двата пола беше виновен за това ? Мъжете, че искат да получат и са готови да платят, или жените, че не искат да дадат, но въпреки това искат да вземат ?

https://giphy.com/gifs/taylor-swift-look-what-you-made-me-do-lwymmd-xUNd9CMc6KIhUdwnn2

Изневярата е упомената като един от 7-те смъртни гряха.

“Не пожелавай жената на ближния си”

И после е отхвърлено най-демонстративно с всички римски партита и извращения, упоменати в световната история. Проституцията е позната като най-старата професия, а може би това е и първата женска професия.

Четете още:

Кълна се, не вярвах, че ще стана нимфоманка !

С всички тези лишения на жените в миналото като да гласуват, да решават сами съдбата си и пр. жените приемат проституцията като алтернатива за измъкване от тази робска ситуация.

И ето ни в 21-ви век, където жените вече имат право на глас, на мнение, на избор, на власт, но отново трябва да тръгнат по пътя на проституцията, или новият “червен канал”, предоставящ възможност на мъжете по цял свят да задоволят своите най-странни желания и капризи с жени, които отново не искат да дават, но искат да получават.

А за правенето на любов ли ? То остана забравено в един по-малко меркантилен свят, където не толкова мъже искаха и плащаха и не толкова жени взимаха, без да дават.

Loading