Това е история за двама влюбени и тяхната любов.

Стивън беше на 22 когато срещна Вивиан. Тя беше още на едва 16 години, учеше в добро училище, изкарваше добри оценки и беше примерна ученичка.

Когато Стивън и Вивиан започнаха да излизат, Стивън разбра, че неговата приятелка е девствена и искаше да промени това. Тогава той още не изпитваше толкова силни чувства към нея и приемаше нейният отказ лично.

Тя беше много влюбена в него и беше решена, че ще направи следващата крачка. И когато дойде момент, в който тя остана сама у тях, реши да го покани на гости, с надеждата да стигнат до край. Стивън прие поканата като знаеше какво следва, той беше щастлив, че невръсното момиче най-накрая е решила да му пусне.

Така Стивън загуби част от своя интерес и започна да се заглежда по други момичета, чакаше ги пред училище и ги водеше по ресторанти.

Един ден, когато Вивиан свърши училище, реши да мине през пазара на път към вкъщи, тогава видя Стивън и най-добрата и приятелка Ашли да се целуват на ъгъла до нейната улица. Тя много се разтрои и реши да му отмъсти. На следващия ден отиде при Даниел, най-добрият приятел на Стивън и му каза:

Четете още:

Скуърт оргазъм? Ето как!

-Стивън ме лъже, видях ги вчера да се целуват с Ашли и побягнах разплакана.

Тогава Даниел тръгна да я утешава и тя намери най-удобния начин за отмъщение – да преспи с Даниел.

В този момент Вивиан откри, че нейната радост и удоволствие не идваха от Стивън, а от самия секс. И понеже беше хубаво младо момиче реши да се възползва. Използваше секса, за да постига целите си по-лесно. Спеше с учителя си по математика, със съседското момче, с най-добрия приятел на гаджето си. Радваше се постоянно на различни подаръци, дрехи, бижута, аксесоари.

Един ден Стивън реши да я запознае с родителите си. Заведе я у тях и я запозна първо с баща си, защото за него беше важно мнението на дъртия. Баща му Николас я посрещна с отворени обятия и станаха близки.

Виви изчакваше Стивън да се върне от работа и седеше с баща му у тях, грижеше се за къщата и вършеше досадните домакински задължения.

Един ден след като избърса прахта от скрина, реши да си вземе душ. Николас беше в другата стая и изобщо не разбра кога е влязла в банята. Отвори вратата и видя, приятелката на сина си, чисто гола, мокра и вцепенена. Въпреки притеснението си, тя изгуби самообладание само за секунда, а в следващия момент вече се бяха нахвърлили един върху друг.

След като всичко приключи Виви се почувства гадно, защото разбра, че е стигнала твърде далеч. Тя беше нещастна от това, което се случваше и реши да напише на Стивън как се чувства.

“Ти ме накара да прибързам и да ти дам най-ценното, което имах, така аз изгубих единственото, което притежавах – моята невинност. Ти ме промени, накара ме да търся изгодата от секса. Знам, че се виждате тайно с Ашли, но да ти кажа и аз спах с баща ти, дано да си е заслужавало.”

Остави бележката в дома на Стивън и не се върна повече. Когато той се прибра у дома видя белия лист на масата и реши да го прочете. Изчака баща си, показа му всичко и го попита разгневен как може да е направил такова нещо с момиче, което е много по-младо от него, а той отговори:

“Кълна се, не знаех, че ще я направя нимфоманка”

Вивиян продължи живота си като единственото, което можеше да прави е да доставя удоволствие на мъжете, тя загуби същността си и много съжаляваше за прибързаното си решение, защото вече не получаваше удоволсвие от секса, а го приемаше като задължително ежедневие.

Loading