Понякога любовта може да бъде много сложно нещо. Не всички хора се влюбват от пръв поглед. На представителите на някои зодии им трябва много повече време, докато отворят сърцето си. Ето как се нареждат:

ВОДОЛЕЙ

(21 януари – 19 февруари)

Не се отчайвайте Водолеи. Има много причини, поради които някой ще се влюби във вас – вие сте честни, умни, независими и се интересувате от неща, които наистина имат значение. Проблемът е, че винаги тръгвате по свой път, когато става въпрос за любов. Когато усетите, че хората се приближават до вас, ги изключвате или ги блокирате заради страха си от емоционална интимност. И това емоционално отчуждение е причината, поради която е най-трудно човек да се влюби във вас.

БЛИЗНАЦИ

(22 май – 21 юни)

Близнаци, не сте много по-добри от Водолея. Трудно е да се влюбят във вас, защото сте загадка за повечето хора. В един момент сте весели и отворени, а на следващата сте сърдити и разтревожени. Докато не позволите на хората да ви опознаят истински  (не само забавната страна, но и тъмната и несигурната страна), ще продължите да бъдете един от най-трудните за влюбване зодиакални знаци.

Четете още:

Какво трябва да знаеш, ако си влюбена в мъж от зодия Дева

КОЗИРОГ

(22 декември – 20 януари)

Козирог, имате много качества, които биха спечелили интереса на потенциалните партньори – вие сте амбициозни, впечатляващи, трудолюбиви и дори забавни, когато искате да бъдете. Но причината хората да напуснат, преди да се случат нещата е, защото се опитвате да останете една крачка пред тях, като приемете, че връзката е обречена преди да е започнала. Мислите, че сте логични и практични в любовта, но песимизмът прави наистина трудно потенциалните партньори да искат да останат.

СКОРПИОН

(23 октомври – 21 ноември)

Причина номер едно е, че не знаете как да се справяте с ревността. Имате силна и привлекателна енергия и знаете какво искате, но ако не получите непосредствена увереност и ангажираност от страна на някой от първия ден, вие сте обсебени от това дали се среща с друг. Всичко става твърде прекалено бързо и хората сякаш нямат шанс да си паднат по вас, защото почти веднага намирате проблем във връзката.

Четете още:

Защо жените от зодия Телец се провалят във връзките

ДЕВА

(23 август – 22 септември)

Ако хората можеха да ви опознаят Деви, те щяха да имат много причини да ви обичат: вашата интелигентност, успокояващата ви енергия, състраданието ви и способността ви да провеждате завладяващи разговори. Проблемът е, че хората не получават този шанс, защото сте толкова тревожни и склонни да премисляте, когато става въпрос за запознанства, че сте по-ангажирани с това да обмисляте ситуацията, отколкото да си изкарате приятно с човека до себе си. Хората нямат шанса да си паднат по вас, защото умът ви често е някъде другаде.

Loading