Всеки е чувал за безскрупулният Скорпион. Той е безжалостен, егоцентричен и манипулативен. Той не спира пред нищо и “преминава през трупове”, за да получи това, което иска. И го получава!

Безспорно Скорпионът успява да се наложи над всички зодии, със своето чувство за превъзходство над останалите, бърз ум и приспособимост към всички ситуации.

Нека видим и причините защо Скорпионът има психопатски наклонности.

Отмъстителни

Едва ли някой се съмнява защо започваме именно с тази тяхна черта. Всеки е чувал за неговата безпощадна отмъстителност.

Независимо дали сте го обидили, наранили или просто му е скучно, не си мислите, че неговата отмъстителност няма да ви достигне. Те ще планират бавно отмъщението си, ще издебнат подходящия момент и ще атакуват с жилото си.

Затова, ако сте ядосали някой Скорпион хващайте първия самолет за най-отдалечения остров.

Манипулатори

Скорпионът е фурия в емоционалното манипулиране. Той винаги се чувства недооценен сред околните, затова играе с чувствата и емоциите на своята жертва, за да получи вниманието, което иска и смята, че заслужава.

Четете още:

Защо мъжете Телец се провалят във връзките си

Обсебващи 

Имате връзка със Скорпион? Е, пригответе се, той ще бъде безпощаден и винаги около вас. Ще знае всяка ваша крачка, ще ви следи под строг контрол, ще знае с кого излизате, кога си лягате и дори какво си мислите преди още да сте си го помислили.

Звънял ви е и не сте си вдигнали телефона? ПРИГОТВЕТЕ СЕ след 15 минути ще бъде на вратата ви.

Вманиачени в контрола 

Забравете, че ще правите каквото си искате! Ще правите каквото той иска, а ако ли не се върнете до точка две Манипулация, защото нищо не сте разбрали. Той няма да се поколебае нито за секунда, той ще използва всички средства, защото неговия контрол и самообладание ще ви победят в неговата игра.

 

Егоисти

Ние не казваме, че Скорпионите са егоисти в прекия смисъл, но ако вие не сте сред неговото близко обкръжение и от малкото хора, на които той държи, е ситуацията няма да е много удобна за вас.

За него напълно важи поговорката “докато има балъци, ще има и тарикати”, а ако не ви харесва, връщаме се на номер едно Отмъщение.

Ревниви

Скорпионите са много емоционално привързани и се отнасят сериозно към любовта. За него емоционалната и сексуалната обвързаност са на първо място! С неговата пламенна страст ще ви издигне до висини, за които не сте и мечтали! Ще ви обича така, както никой не ви е обичал до сега…

НО 

ако му дадете и най-малкия повод за ревност, той ще бъде безжалостен. Той ще си измисля обвинения и най-безмилостно ще ви накаже за тях.

Интриганти

Mean Girls Movie GIF by filmeditor - Find & Share on GIPHY

Скорпионът е DRAMA QUEEN! На него винаги му се случва нещо, той винаги е нещастен, негативен, а когато е ядосан дори става скандалджия! Той има дарба да прави от мухата слон, той винаги се чувства неоправдан и прави скандали, за да докаже своята правота.

Освен това той е майстор на интригите. Изкусните му паяжини хващат в капана му всеки, а оттам няма излизане.

Статията е с цел забавление и не цели да обиди някого

ОЧАКВАЙТЕ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ

Автори: Габриела Димитрова и Стела Николаева

Loading