Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бъркат мъжете Скорпионите във връзките, дойде ред и на зодия Телец.

1.Кон с капаци

Телците са толкова кардинални, че им трябва наистина дълго време, за да опитат нещо ново. Ако си мислите, че вашият Телец ще Ви изненада със спонтанна ваканция или билети за концерт, не се и надявайте.

2.Избухливи

Внимавайте, ако ядосате представител от зодия Телец, тези хора в яда си могат да изгорят цели къщи и да наблюдават спокойно как горят! (Нека  не забравяме, че Хитлер е Телец)

3.Ревниви

Тези хора могат да ви убият с ревността си, по ревност могат да съперничат на Телеца само Рак и Скорпион. Телците ще искат да знаят всяка ваша крачка, къде сте, с кого сте, какво правите и как го правите! А обвиненията в изневяра ще са всекидневие.

Четете още:

Защо жените от зодия Телец се провалят във връзките

4.Здравей, съпруго

В мига, в който започнете връзката си, мъжът Телец ще ви вижда като потенциалната си съпруга и ще се отнася като такава с вас. Ако не сте от типа жени, които обичат да планират сватба и да обсъждат бъдещите си деца с половинката, с която се виждат от месец, ще е добре да го изясните още в началото.

5.Убиец на любов

Помните как в началото вашият Телец ви обсипваше с цветя, малки подаръци, излизахте по ресторанти… Е, веднъж щом ви завоюва – всичко това ще спре.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова

Loading