В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналата статия Ви изброихме къде бъркат жените от зодия Овен, днес ще ви кажем къде бъркат Телците.

Винаги права

Жените от зодия Телец вярват, че винаги са прави. Често обичат да влизат в излишни спорове само, за да докажат на събеседника си, че е пълен идиот.

Флегма

Жените, представителки на земната зодия вършат всичко по свой флегматичен начин, но се ядосват, че не сте изприпкали да изхвърлите боклука ВЕДНАГА щом ви е заповядала.

Четете още:

Защо мъжете Телец се провалят във връзките си

Страх от промяна

Ако обичате да опитвате нови неща, да скачате с бънджи, да посещавате нови места…, по-добре си намерете друга приятелка, защото единственото ново нещо, което половинката ви ще опита е новата торта на “Неделя”.

Затишие пред буря

Е, приятелката ви може да е скучна през 90% от времето, но през другите 10 може да ви спретне истински хорър филм. Жените от зодия Телец потискат емоциите и гнева дълго време, но веднъж отприщили го става страшно.

Снобарка

Жените от зодия Телец са истински снобарки, винаги са облечени в най-скъпите дрехи, винаги с дизайнерски обувки, винаги посещават най-лъскавите заведения.

Четете още:

Какво трябва да знаеш, ако си влюбена в мъж от зодия Дева

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова

Loading