Доказано е, не само мъжете, но и жените могат да изпитат еякулация, позната като скуърт оргазъм.

Какво е скуърт оргазъм?

През 2001 г. G-точката, заедно е с парауретралните жлези (Skene жлези), намиращи се в зоната на G-точката, е официално обявена за женски анатомичен орган и по-точно – за женска простата. Следователно и всички жени могат да еякулират, тъй като G-точката е снабдена със секреторни клетки, подобни на тези в мъжката простата

Как ?

За да „свършите“ по този начин, е необходимо да сте много добре хидратирани. Вода, вода и пак вода. По 3 литра на ден, че и повече, ще са ви нужни не само, за да имате хубава кожа, да се борите с бръчките и да засилите метаболизма, но и за да успеете да се „подмокрите“ истински по време на секс.

Няма мъж, който да не си мечтае да свърши партньорката си по подобен начин (ако пък има, значи емоционалната му интелигентност е колкото на тийнейджър). Често обаче вроденият мързел и егоцентризъм на мъжете им пречат да докарат нещата до фонтанен завършек. Защо ли? Защото се изисква много работа.

За да бъде правилно стимулирана жената, трябва да има добре упражнен натиск върху G-точката ѝ. Това означава първо да се знае къде точно се намира това съкровище на оргазмите, второ как най-добре да се стимулира.

Колкото по-директен, силен, методичен и постоянен е контактът с G-точката, толкова по-добри заявки за „женска еякулация“ има. Това може да се извърши и със сръчни пръсти (чисти и с добре изрязани нокти, за да не стане беля).

Въпросната жена обаче следва да се е отпуснала напълно физически и психически. Тялото и умът ѝ трябва да са възбудени и стимулирани максимално, за да се достигнат до желаните резултати. И най-вече не трябва да има притеснение от нищо.

Като едно истинско sassy girl, експериментирай дръзко и не се притеснявай от нищо. В най-лошия случай нищо няма да стане, а в най-добрия – ще изживее велики оргазми.

Loading