Вулгарен роман. Второ издание.
Дългоочакваното продължение на хитовия му роман „Схема“.

„Това не е просто една книга. Не защото се правя на оригинален. Не защото трябва да ви напиша нещо, за да я прочетете и да си я купите. Чувствам го, воден от фактите и „услугата“, която ми направиха книгоразпространителите, които цензурираха „Схема“. Да, тази книга няма да я намерите в повечето книжарници и места, където се продават книги,* а от текста може би ще разберете защо.

Аз обаче не успях. Тези, които ме цензурираха говорят за „свобода на словото“, за „демокрация“, за „истина“, но когато стане въпрос за книга на Стаменов, те мълчат. Мълчанието, което пищи в съзнанието ми, пропагандирайки, че това не е просто един роман, една книга… Това е хартиен прозорец към свободата. Свободата да напишеш това, което чувстваш, разбираш, знаеш и искаш, без страх, без натиск и без злоба.

Винаги съм мразел анотациите и рекламните извадки. Книгата според мен не трябва да съществува под никаква форма извън своите корици. Затова ще ви кажа само: дайте ѝ шанс и отворете първата страница! Цензурата подсказва дали да ми се доверите.“
Ваш Веселин Стаменов

* – Тази страхотна книга, заедно с още 2 други, бяха любезно предоставени от Автора на PrettySassyGirl, за което сме му изключително признателни. Ние ще ги раздадем на Нашите последователи във Фейсбук в 3 Игри, за което повече може да разберете от ТУК!


Корична цена: 12.00 лв.
Издадена: 2019 г.
Издателство: Топ Медия Пресс
Категория: Съвременна българска литература
За възраст: Над 18 години
Корица: Мека
Страници: 306
Размери 14.5/20.0/1.7 (в cm)
Тегло: 372 g

Loading