Вулгарен роман, част 1 и 2 в една книга.

Пълно нецензурирано издание.

„В ръцете си държите юбилейното пълно, нецензурирано издание на вулгарния роман „Кървава власт“ – първа и втора части. Сагата, превърнала се в книжен хит. Книгата получи най-голямо признание извън границата, като беше включена на третия месец от идването си на бял свят в библиотеката на Станфорд юнивърсити САЩ. Един от най-престижните университети в света предлага творбата на Стаменов на своите студенти в графа „съвременни български автори“. Завиден успех за един млад писател, като се вземе предвид фактът, че списъкът с български автори в библиотеката на Станфорд юнивърсити далеч не е богат.

В България, както винаги, октоподът на Цензурата се опита да смаже книгата, да я изхвърли от борда на легалната търговия.* За щастие обаче феновете на „Кървава власт“ се оказаха по-силни и нейният тираж беше изчерпан. Това е причината да държите в ръцете си пълното издание на вулгарния роман „Кървава власт“ – част 1 и 2. Книга, която ще ви завладее с реалността си, с ударните разкрития и художествения анализ на автора, свързани с амалгамата между двата основни обществени метала, определени от обществото метафорично с думите „мафия“ и „власт“.

„Кървава власт“ е продължение на най-касовата книга на Веселин Стаменов – „Убий Путин“. Вулгарен роман, който бе признат за най-продаваната книга от българин за 2008 г. от водещите сайтове за продажба на книги, книжарници и книжни борси. Стаменов се доказа в годините като единствения творец, който умело успя да „открадне“ перото на легендата в булевардната литература – Христо Калчев. Това определено му даде място в „досиетата“ на съвременните български разказвачи.“
От издателите

* – Тази страхотна книга, заедно с още 2 други, бяха любезно предоставени от Автора на PrettySassyGirl, за което сме му изключително признателни. Ние ще ги раздадем на Нашите последователи във Фейсбук в 3 Игри, за което повече може да разберете от ТУК!


Корична цена: 9.99 лв.
Издадена: 2018 г.
Издателство: Топ Медия Пресс
Категория: Съвременна българска литература
Корица: Мека
Страници: 168
Размери: 14.3/20.5/1.0 (в cm)
Тегло: 190 g

Loading